Veikö kissa kieleni?

Hei sinä!

Paljon on ehtinyt tapahtua sinä aikana, kun viimeksi päivitin blogiani. Marraskuu osoittautui lopulta niin kiireiseksi, etten ehtinyt joka viikko kertoa edistymisestäni NaNoWriMon parissa. Opinnäytetyöni valmistui ja sain perheenlisäystä, mutta mikä tärkeintä: kirjoitin 50 000 sanaa kuukaudessa ja selätin NaNoWriMon! Eikä siinä vielä kaikki: kirjoitin Kaikuu tuntureiden ensimmäisen version valmiiksi. Minun on vieläkin vaikea uskoa, että olen kirjoittanut kokonaisen kirjan verran ikiomaa tarinaani. Matkani kustantamoon on nyt toden teolla alkanut!

Kuva: Simppeliä

Marraskuu 2019 on ollut minulle monella tapaa merkityksellinen. En kirjoittanut vain ensimmäistä romaanikäsikirjoitustani valmiiksi, vaan adoptoin myös kaksi kissanpentua. Niiden nimet ovat Uuno (oikealla) ja Alma (vasemmalla), ja adoptoin ne Rekku Rescue ry:ltä. Ne ovat viisi ja puoli kuukautta vanhoja ja varsin energisiä veijareita! Multaa olen saanut imuroida useaan otteeseen ja huulirasvanikin ne jo kadottivat kertaalleen, mutta en silti vaihtaisi uutta kissa-arkeani mihinkään.

MITÄ SEURAAVAKSI?

Nuorempana ajattelin, että unelmaelämääni kuuluvat kirjan kirjoittaminen ja kissat. Nyt ne ovat minulle arkipäivää. En tunne oloani yhtään sen erikoisemmaksi kuin ennenkään, mutta unelmien täyttyminen on valanut minuun toiveikkuutta tulevaisuuden suhteen: minä pystyn tekemään asioita, jotka ovat aikaisemmin tuntuneet täysiltä mahdottomuuksilta, vain kaukaisilta haaveilta. Nyt, kun olen toteuttanut kaksi unelmaani, on ehkä aika jo miettiä seuraavia, joita lähtisin toden teolla tavoittelemaan. Kustannussopimus voisi olla yksi niistä.

Tartun Kaikuu tuntureiden käsikirjoitukseen seuraavan kerran tammikuussa. Haluan antaa tekstin hautua hetken aikaa ja tuulettaa samalla aivojani muiden, hieman leppoisampien kirjoitusprojektien parissa. Palaan tammikuun alussa kertomaan suunnitelmistani ensimmäistä editointikierrosta ajatellen.

Hyvää joulua ja leppoisaa loppuvuotta! 🎄


Seuraa minua Instagramissa: @jennijwrites 📷

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s